NIEUW: Voorbereiding toets Biologie-, Natuurkunde- en Scheikundetoets (BNS)

Biologie-, Natuurkunde- en Scheikundecursus

 

 

 

Biologie-, Natuurkunde- en Scheikundecursus (BSN)

Bij verschillende universiteiten vormt de biologie-, natuurkunde- en scheikundetoets (BNS-toets) een belangrijk onderdeel van de decentrale selectie. Met deze toets word je (medische) basiskennis getest op vwo-eindniveau. Uit onze evaluaties kwam de afgelopen jaren naar voren dat veel scholieren behoefte hebben om zich hier extra op voor te bereiden.

ProfAct Academy biedt daarom dit jaar een speciale Biologie-, Natuurkunde- en Scheikundecursus aan, die wordt verzorgd door vakbekwame docenten! Dit om jou optimaal voor te bereiden op de BNS toets (ook handig voor je eindexamen!).

Biologie verdiept zich in levende wezens en samenhangende verschijnselen. Natuurkunde verdiept zich in de eigenschappen van materie, energie en straling. Ten slotte scheikunde, heeft alles te maken met de reactie tussen stoffen op moleculair niveau.

Hoe ziet de cursusdag eruit?

Tijdens de cursusdag zullen onze biologie-, natuurkunde- en scheikundedocenten de belangrijkste studiestof nog eens met je doornemen. Daarnaast zal er besproken worden hoe je multiple choice vragen het beste kunt beantwoorden. Tenslotte is er volop tijd om vragen te oefenen en te bespreken. Om persoonlijke aandacht voor iedere deelnemer te kunnen garanderen, moeten en willen we hier streng op zijn. Het maximaal aantal deelnemers per cursusdag is daarom vastgesteld op 25 personen.

Onze kernpunten:

  • We bieden optimale persoonlijke begeleiding;
  • Daarnaast hanteren we een interactieve opzet met praktijkopdrachten;
  • Bovendien wordt de studiestof besproken door inhoudsdeskundigen;
  • Tot slot hanteren we een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding.

Inschrijven

Ben je enthousiast? Schrijf je dan met onderstaand formulier (geheel vrijblijvend) snel in! De cursus zal plaatsvinden op zaterdag 27 januari in Utrecht. VOL = VOL*. De kosten bedragen €134,- per persoon inclusief BTW als jij je inschrijft vóór 15 december 2017.

Heb je nog vragen? Kijk eens op onze pagina veelgestelde vragen of stuur ons gerust een mailtje: info@profact.org

 


* Bij onvoldoende inschrijvingen zijn wij genoodzaakt de cursusdag te annuleren. Scholieren die zich reeds hebben ingeschreven zal het volledige bedrag worden terug gestort op de rekening.

Start Time

10:00

vrijdag, januari 27, 2017

Finish Time

17:00

zaterdag, januari 27, 2018

Address

Utrecht