Decentrale Selectie Geneeskunde – Radboud Universiteit Nijmegen

Geneeskunde aan de Radboud Universiteit

De Decentrale Selectie Training ‘Geneeskunde aan de Radboud Universiteit te Nijmegen’ is een interactief trainingsprogramma wat erop is gericht om het maximale uit jezelf te halen. De cursus wordt verzorgd door een artsen. Daarnaast hebben ze ervaring in het onderwijs. Bovendien zijn er tijdens de cursusdag extra trainers aanwezig met wie je één-op-één je communicatie- en gespreksvaardigheden kunt oefenen. Ook krijg je feedback op persoonlijke documenten. De cursusdag bestaat voor een deel uit colleges door inhoudsdeskundigen voor maximaal 25 deelnemers. Daarnaast is er volop ruimte voor interactie, beantwoording van vragen en persoonlijke feedback.
ProfAct Academy is een onafhankelijke organisatie en is op geen enkele wijze verbonden aan de Radboud Universiteit. Sinds 2013 hebben er ruim 150 scholieren aan onze cursussen deelgenomen. Hieruit zijn we gemiddelde beoordeeld met een 8.7!

ONZE KERNPUNTEN:

 • Kleinschalig onderwijs met uitgebreide persoonlijke feedback;
 • Daardoor kunnen we optimale persoonlijke begeleiding bieden;
 • Daarnaast hanteren we een interactieve opzet met praktijkopdrachten;
 • Bespreking van studiestof door inhoudsdeskundigen;
 • Zo als gezegd bestaat ons team mede uit tandartsen met ervaring in onderwijs en de decentrale selectie training;
 • Onze gemiddelde beoordeling van de Decentrale Selectie Training bedraagt een 8.7!
 • Ofwel een uitstekende voorbereiding op de Decentrale Selectie;
 • Tot slot hanteren we een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding.

 

CURSUSPROGRAMMA DECENTRALE SELECTIE 2017-2018

De decentrale selectie training voor het schooljaar 2017–2018 is inmiddels gepland op: zondag 4 februari 2018 in Nijmegen. De selectiedag bij de Radboud Universiteit vindt plaats op zaterdag 17 maart 2018. Radboud Universiteit heeft inmiddels een gedeelte van de inhoud van de selectiedag vrijgegeven. Uiteraard dragen wij er zorg voor dat ons cursusprogramma zo goed mogelijk aansluit op de selectiedag. Onderdelen van de cursusdag zullen in ieder geval zijn: de huiswerkopdracht en de toets wat betreft de affiniteit met het profiel van de arts zoals opgenomen in het Raamplan in de eindtermen van de opleiding. Wil je ook goed voorbereid zijn op de kennistoets Biologie, Natuur- en Scheikunde? Zie hiervoor onze aparte cursusdag: http://www.decentraleselectietraining.nl/bns/ Heb je verder nog vragen? Kijk dan bij veelgestelde vragen of stuur een mail aan info@profact.org.

De kosten voor de cursusdag van ProfAct Academy bedraat 235,- euro (incl. BTW). Bij dit bedrag zijn inbegrepen:

 • Intensieve begeleiding gedurende de cursusdag door tenminste één arts met een onderwijskwalificatie en praktijkervaring;
 • Daarnaast intensieve begeleiding door trainers met ervaring in communicatie- en gespreksvaardigheden;
 • Bovendien is er ruimte tot het verkrijgen van persoonlijke feedback op huiswerkopdrachten, motivatiebrief en/of curriculum vitae;
 • Ook ontvang je ons werkboek decentrale selectie cursus met handouts, relevante achtergrondinformatie, tips, oefenvragen en praktijkopdrachten;
 • Tot slot is er een uitgebreide lunch en catering aanwezig tijdens de cursusdag.

 

Update 03-12-2017:

Inmiddels is het maximale aantal deelnemers voor de cursusdag helaas reeds bereikt. Om persoonlijke aandacht voor iedere deelnemer te kunnen garanderen, moeten en willen we hier streng op zijn.

Op dit moment wordt binnen ProfAct Academy geïnventariseerd of de mogelijkheid bestaat om een tweede cursusdag te organiseren. Wil je hiervoor alvast (geheel vrijblijvend) een plekje reserveren? Stuur ons dan een kort bericht waarin je je interesse aangeeft, zodat we je op de reservelijst kunnen plaatsen. Je ontvangt van ons dan zo snel mogelijk bericht of de extra cursusdag doorgang kan vinden. Inschrijvers op de reservelijst ontvangen een aantrekkelijke korting van 40,- euro wanneer de extra cursusdag inderdaad doorgaat. Je betaalt dan geen 235 maar 195,- euro.

Let op: ook voor de eventuele extra cursusdag geldt: vol = vol! Toewijzing van plekken op volgorde van aanmelding.

 

Meer informatie over Geneeskunde aan de Radboud Universiteit

Voor extra en actuele informatie over de Radboud Universiteit kun je kijken op de website.

 

Start Time

10:00

zondag, februari 4, 2018

Finish Time

17:00

zondag, februari 4, 2018

Address

Nijmegen