Decentrale Selectie Geneeskunde – Rijksuniversiteit Groningen (RUG)

geneeskunde rijksuniversiteit groningen


 

 

 

DECENTRALE SELECTIE TRAINING – Geneeskunde – RUG

De Decentrale Selectie Training ‘Geneeskunde aan de Rijksuniversiteit Groningen (RUG)’ is een interactief trainingsprogramma wat erop is gericht om het maximale uit jezelf te halen. De cursus wordt verzorgd door artsen. Daarnaast hebben ze ervaring in het onderwijs. Bovendien zijn er tijdens de cursusdag extra trainers aanwezig met wie je één-op-één je communicatie- en gespreksvaardigheden kunt oefenen. Ook krijg je feedback op persoonlijke documenten. De cursusdag is voor maximaal 25 deelnemers. Daarnaast is er volop ruimte voor interactie, beantwoording van vragen en persoonlijke feedback.

ProfAct Academy is een onafhankelijke organisatie en is op geen enkele wijze verbonden aan de Rijksuniversiteit Groningen. Sinds 2013 hebben er ruim 150 scholieren aan onze cursussen deelgenomen. Hieruit zijn we gemiddelde beoordeeld met een 8.7!

ONZE KERNPUNTEN:

 • Kleinschalig onderwijs met uitgebreide persoonlijke feedback;
 • Daardoor kunnen we optimale persoonlijke begeleiding bieden;
 • Daarnaast hanteren we een interactieve opzet met praktijkopdrachten;
 • Bespreking van studiestof door inhoudsdeskundigen;
 • Zo als gezegd bestaat ons team mede uit tandartsen met ervaring in onderwijs en de decentrale selectie training;
 • Onze gemiddelde beoordeling van de Decentrale Selectie Training bedraagt een 8.7!
 • Ofwel een uitstekende voorbereiding op de Decentrale Selectie;
 • Tot slot hanteren we een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding.

 

CURSUSPROGRAMMA DECENTRALE SELECTIE 2017-2018

De decentrale selectie training voor het schooljaar 2017–2018 is inmiddels gepland op: zaterdag 3 februari 2018 in Hengelo. Uiteraard dragen wij er zorg voor dat ons cursusprogramma zo goed mogelijk aansluit op de selectiedag. Heb je hierover vragen? Kijk dan bij veelgestelde vragen of stuur een mail aan info@profact.org.

De kosten voor de cursusdag van ProfAct Academy bedraat 235,- euro (incl. BTW). Bij dit bedrag zijn inbegrepen:

 • Intensieve begeleiding gedurende de cursusdag door tenminste één tandarts met een onderwijskwalificatie en praktijkervaring;
 • Daarnaast intensieve begeleiding door trainers met ervaring in communicatie- en gespreksvaardigheden;
 • Bovendien is er ruimte tot het verkrijgen van persoonlijke feedback op huiswerkopdrachten, motivatiebrief en/of curriculum vitae;
 • Ook ontvang je ons werkboek decentrale selectie cursus met handouts, relevante achtergrondinformatie, tips, oefenvragen en praktijkopdrachten;
 • Tot slot is er een uitgebreide lunch en catering aanwezig tijdens de cursusdag.

 

KORTING VOOR VROEGE INSCHRIJVERS:

Het maximale aantal deelnemers per cursusdag is vastgesteld op 25. Om persoonlijke aandacht voor iedere deelnemer te kunnen garanderen, moeten en willen we hier streng op zijn. Helaas heeft dit er vorig jaar toe geleid dat we veel geïnteresseerden in onze cursus teleur hebben moeten stellen. ProfAct Academy heeft er dan ook belang bij dit jaar al in een vroeg stadium een inschatting te kunnen maken van het aantal geïnteresseerden per trainingsdag. Daarom bieden we cursisten die zich ruim van tevoren inschrijven (‘earlybirds’) een fikse korting op het inschrijfgeld.

Wanneer je je inschrijft vóór 15 december 2017 betaal je daarom slechts 195,- euro (inclusief BTW). Een korting dus van 40,- euro!

Meer informatie: Geneeskunde – Rijksuniversiteit Groningen.

Voor extra en actuele informatie over de Rijksuniversiteit Groningen kun je kijken op de website.

DIRECT INSCHRIJVEN:

Klik op onderstaande knop om je alvast in te schrijven voor de decentrale selectie training tegen ons vroegboektarief (195,- euro).
Let op: vol = vol!

 

 

 

NB 1: Annuleren van je inschrijving kan kosteloos tot drie weken vóór de cursusdag (minus 10,- euro administratiekosten).

Start Time

10:00

zaterdag, februari 3, 2018

Finish Time

17:00

zaterdag, februari 3, 2018

Address

Hengelo