BNS Werkboek met extra veel oefenvragen bestellen!

BNS werkboek

Biologie, Natuurkunde en Scheikunde (BNS) Werkboek

Voor het derde jaar op rij heeft ProfAct Academy een programma ter voorbereiding op de biologie, natuurkunde en scheikunde (BNS) toets. Dit ter voorbereiding op een decentrale selectie voor verschillende universiteiten. Voorgaande jaren hebben we gemerkt dat de BNS-toets een groot onderdeel was van verschillende decentrale selecties. Op de trainingsdagen kregen we steeds meer vragen over de BNS-toets. Aangezien dit veel studiestof is hebben we besloten om hier een aparte dag voor te organiseren. Deze dag is helaas reeds voorbij.

Wel bieden we het BNS werkboek te koop aan.

BNS Werkboek

Het BNS werkboek bevat de slides van de trainingsdag. Dit per onderwerp; biologie, natuurkunde en scheikunde. Dit is een ideaal naslagwerk. Daarnaast bevat het werkboek onder andere theorie over het maken van multiple choice vragen. Bovendien hebben we dit jaar extra veel oefenopdrachten samengesteld! Maar liefst 158 vragen! De antwoorden hiervan zijn achterin het werkboek terug te vinden. Daarmee is het werkboek ook een mooie manier om  je kennis te testen.

Tevens is zowel de cursus als het werkboek een ideale aanvulling op de voorbereiding van de centrale examens. Oftewel, twee vliegen in een klap!

Werkboek bestellen?

Wil je het BNS werkboek in je bezit krijgen? Dat kan! Sinds dit jaar is het mogelijk om het BNS werkboek apart te bestellen. De kosten hiervan bedragen 49,95 euro (exclusief €5,- verzendkosten). Het werkboek wordt wekelijks op zaterdag op de post gedaan en kun je daarmee in het begin van de volgende werkweek bij jou thuis verwachten.

Let op! Op=op!

Geïnteresseerd? Klik dan hier en plaats je bestelling je eigen BNS werkboek!

 

 

** Bij het annulering vóór verzending wordt het geld teruggeboekt minus €10 administratiekosten.

*** Verzending alleen in Nederland!

BNS Werkboek

 

 

 

Start Time

10:00

zaterdag, februari 8, 2020

Finish Time

17:00

zaterdag, februari 8, 2020

Address

Wordt thuisgestuurd