BNS Werkboek met extra veel oefenvragen bestellen!

BNS Werkboek

Let op! Het werkboek is helaas uitverkocht.

Biologie, Natuurkunde en Scheikunde (BNS Toets)

Voor het tweede jaar op rij heeft ProfAct Academy een programma ter voorbereiding op de biologie, natuurkunde en scheikunde (BNS) toets. Dit ter voorbereiding op een decentrale selectie voor verschillende universiteiten. Voorgaande jaren hebben we gemerkt dat de BNS-toets een groot onderdeel was van verschillende decentrale selecties. Op de trainingsdagen kregen we steeds meer vragen over de BNS-toets. Aangezien dit veel studiestof is hebben we besloten om hier een aparte dag voor te organiseren. Deze dag is reeds voorbij.

Wel bieden we het BNS werkboek te koop aan.

BNS Werkboek

Het BNS werkboek bevat de slides van de trainingsdag. Dit per onderwerp; biologie, natuurkunde en scheikunde. Dit is een ideaal naslagwerk. Daarnaast bevat het werkboek onder andere theorie over het maken van multiple choice vragen. Bovendien hebben we dit jaar extra veel oefenopdrachten samengesteld! Ruim 120! De antwoorden hiervan zijn achterin het werkboek terug te vinden. Daarmee is het werkboek ook een mooie manier om  je kennis te testen.

Tevens is zowel de cursus als het werkboek een ideale aanvulling op de voorbereiding van de centrale examens. Oftewel, twee vliegen in een klap!

Werkboek bestellen?

Wil je het BNS werkboek in je bezit krijgen? Dat kan! Sinds dit jaar is het mogelijk om het BNS werkboek apart te bestellen. De kosten hiervan bedragen 49,95 euro (inclusief BTW en verzendkosten). Het werkboek wordt uiterlijk op donderdag 31 januari per post verzonden naar jouw thuisadres.

Geïnteresseerd? Klik dan hier om direct een bestelling te plaatsen voor jouw eigen BNS werkboek!

Let op, het werkboek is helaas uitverkocht. 

 

 

** Bij het annuleren uiterlijk twee weken voor de verstuur datum wordt het geld teruggeboekt minus €5 administratiekosten.

BNS Werkboek

 

 

 

Start Time

10:00

donderdag, januari 31, 2019

Finish Time

17:00

donderdag, januari 31, 2019

Address

Wordt thuisgestuurd