Geneeskunde – RuG

Decentrale Selectie Cursus Geneeskunde - Rijksuniversiteit Groningen

Decentrale Selectie Training – Geneeskunde – Rijksuniversiteit Groningen. 

Voor het zevende jaar op rij biedt ProfAct Academy een decentrale selectie training aan voor Geneeskunde aan de Rijksuniversiteit Groningen.

De training zal plaats vinden op zaterdag 6 februari 2020. De training vangt aan om 10:00 uur en we zullen rond 17:00 uur afronden*.

Wij vinden het belangrijk dat de training gegarandeerd door kan gaan. Daarom doen we het dit jaar anders dan anders én goedkoper!

Het coronavirus en de daarbij komende maatregelen brengen veel onzekerheid met zich mee. Daarom hebben we besloten om de training dit jaar online vorm te geven.

Onze vaste trainers zullen de training vormgeven. Uiteraard is het mogelijk om net als voorgaande jaren actief deel te nemen en vragen te stellen. Gedurende de training zal er een moderator de vragen in de chat bijhouden en deze beantwoorden of voorleggen bij de spreker.

 

* Let op: Afhankelijk van het definitieve programma en de hoeveelheid vragen kan het zijn dat de training eerder wordt afgerond. Uiterlijk een week voorafgaand aan de training sturen wij een herinneringsmail.

Tijdens de cursusdag bereid je je optimaal voor om het maximale uit jezelf te halen bij de decentrale selectie. Een paar weken voor de decentrale selectie zal de universiteit de (studie)stof bekend maken. Vervolgens zullen onze artsen op basis van deze informatie de training voorbereiden. Dit om de training zo goed mogelijk aan te laten sluiten op de decentrale selectie. De meest actuele informatie kun je vinden op de website van de universiteit zelf.

 

Direct inschrijven, klik dan hier!

Conceptprogramma: 

  • Introductie en kennismaking
  • Uitwisselen ervaringen vanuit een eerstejaarsstudent omtrent de DCS en de opleiding
  • Bespreking CanMEDS
  • Communicatievaardigheden
  • Vragenronde

Dit jaar vervalt de kennistoets in de selectie. Op 20 januari wordt het huiswerk vanuit de RUG verstuurd. Op basis van deze informatie zal de inhoud van de training worden vormgegeven.

 

Belangrijk voor de trainingsdag!

Zorg dat je op tijd inlogt. We zullen de portal om 9.30 uur openen. Op deze manier kunnen eventuele technische problemen op tijd worden opgelost.
De training gaat om 10.00 uur van start.

Zorg dit jaar zelf voor een kop koffie en wat lekkers 😉

Normaal ontvang je op de dag van de training ons werkboek. Dit jaar sturen wij het werkboek naar jou thuis!

 

Het Werkboek RUG 

In de week voor de training ontvang je van ons het digitale werkboek in je mailbox. Hierin staat alle informatie die je nodig hebt tijdens de training. Dit is tevens een ideaal naslagwerk.

Wil je tevens een exemplaar thuis ontvangen? Dit kan voor slechts €15 euro extra.

Op basis van ervaringen uit voorgaande jaren bevat het werkboek de volgende informatie. Dit is onder voorbehoud aangezien nog niet alle informatie voor de decentrale selectie bekend is. Dit wordt aangepast en / of aangevuld wanneer de informatie vanuit de universiteit bekend wordt gemaakt.

Het werkboek bevat de slides van de trainingsdag met de verschillende onderwerpen die op de dag besproken zullen worden. Zo wordt er ingegaan op de huiswerkopdracht, het CanMEDS model, communicatieve vaardigheden, oefenopdrachten voor rollenspellen inclusief aandachtspunten hierbij en het omgaan met stress.

Tot slot vind je tips omtrent het opstellen van een sterk cv, evenals een onderscheidende motivatiebrief voor jouw verdere carrière.

 

Kwaliteit

De decentrale selectie training wordt zorgvuldig voorbereid en gedoceerd door afgestudeerde artsen. Hierdoor hebben we de benodigde kennis in huis om jullie goed te kunnen begeleiden. Extra waardevol is dat een deelnemer van de DCS zijn ervaringen met jullie deelt rondom de decentrale selectie van afgelopen jaar.

 

Mocht je nog vragen hebben kijk dan eerst eens onder het kopje FAQ. Hier staan de antwoorden op veel gestelde vragen.

 

Kosten

De kosten voor de decentrale selectie training bedragen normaal €239.** Dit jaar betaal je slechts €139 met de vroegboekkorting!

Wil je een werkboek thuis ontvangen, dan betaal je slechts €154 euro inclusief verzending.

Wil jij je ook direct inschrijven? Klik dan hier.

 

Trainingsdata:

Zaterdag 6 februari 2021 

 

Decentrale Selectie Training Rijksuniversiteit Groningen

 

 

 

 

 

** Bij het uitschrijven van de training uiterlijk twee weken voor aanvangsdatum wordt het inschrijfgeld teruggeboekt minus €10 administratiekosten.

*** Bij onvoldoende aanmeldingen behouden wij ons het recht voor de training te annuleren. Mocht deze situatie zich voordoen dan word je uiterlijk twee weken voorafgaand de training geïnformeerd. Het inschrijfgeld wordt dan volledig gerestitueerd.

Start Time

10:00

zaterdag, februari 6, 2021

Finish Time

17:00

zaterdag, februari 6, 2021

Address

Thuis