*VOL! Geneeskunde – Radboud Universiteit*

Decentrale Selectie Training

**VOL! Deze training is helaas vol. Wel kun je je nog inschrijven voor de BNS training op 19 januari! Meer info? Klik hier!**

Je kunt je via onderstaand formulier inschrijven voor de reservelijst:

Decentrale Selectie Training – Geneeskunde – Radboud Universiteit

Voor het vijfde jaar op rij biedt ProfAct Academy een decentrale selectie training aan voor Geneeskunde aan de Radboud Universiteit. De training zal plaats vinden op 26 januari 2019 bij StartUp aan het Stationsplein 26 te Nijmegen. De training vangt aan om 10:00 uur en we zullen rond 17:00 uur afronden*.

* Let op: datum, locatie en tijdstip zijn onder voorbehoud aangezien de definitieve data vanuit de universiteit nog niet bekend zijn. Mocht er een wijziging plaatsvinden in de data dan ontvangt u van ons een mail (mocht u reeds ingeschreven staan). Uiterlijk een week voorafgaand aan de training sturen wij een herinneringsmail.

Tijdens de cursusdag bereid je je optimaal voor om het maximale uit jezelf te halen bij de decentrale selectie. Een paar weken voor de decentrale selectie zal de universiteit de (studie)stof bekend maken. Vervolgens zullen onze artsen op basis van deze informatie de training voorbereiden. Dit om de training zo goed mogelijk aan te laten sluiten op de decentrale selectie. De meest actuele informatie kun je vinden op de website van de universiteit zelf.

BNS

Aanvullend op de decentrale selectie van de RU hebben we óók een training BNS. Voorgaande jaren was de biologie, natuurkunde en scheikunde toets een groot onderdeel van decentrale selecties. Vorig jaar hebben we voor het eerst hiervoor een speciale training georganiseerd. Vanwege de grote animo bieden we dit jaar een vernieuwde training om je hierop voor te bereiden. Heb je interesse in voorbereiding op de BNS-toets? Klik dan hier.

Kwaliteit

De decentrale selectie training wordt zorgvuldig voorbereid en gedoceerd door afgestudeerde artsen. Hierdoor hebben we de benodigde kennis in huis om jullie goed te kunnen begeleiden. We streven ernaar dat er gedurende de training ook een student van de betreffende opleiding aanwezig is. Dit om zijn of haar ervaring rondom de decentrale selectie te delen.

Werkboek

Op de dag van de decentrale selectie training ontvang je van ons een werkboek. Hierin staat alle informatie die je nodig hebt tijdens de training. Dit is tevens een ideaal naslagwerk. Omdat de definitieve informatie/studiestof vanuit de universiteit pas enkele weken van tevoren ter beschikking wordt gesteld, is het helaas niet mogelijk om dit werkboek eerder op te sturen.

Tijdens de cursusdag krijg je van ons een lunch en tussendoortjes aangeboden. We houden rekening met vegetariërs. Heb je andere dieetwensen, geef dit dan bij je inschrijving aan zodat wij er rekening mee kunnen houden.

** Bij het uitschrijven van de training uiterlijk twee weken voor aanvangsdatum wordt het inschrijfgeld teruggeboekt minus €10 administratiekosten.

Inschrijven

**VOL! Deze training is helaas vol. Wel kun je je nog inschrijven voor de BNS training op 19 januari! Meer info? Klik hier!**

Start Time

10:00

zondag, maart 3, 2019

Finish Time

17:00

zondag, maart 3, 2019

Address

Stationsplein 26, 6512 AB Nijmegen