*VOL! Geneeskunde – Radboud Universiteit*

Decentrale Selectie Training

**VOL! De trainingsdag is helaas reeds achter de rug. 

Decentrale Selectie Training – Geneeskunde – Radboud Universiteit

Voor het vijfde jaar op rij biedt ProfAct Academy een decentrale selectie training aan voor Geneeskunde aan de Radboud Universiteit. De training vindt plaats 25, 26 en 27 januari 2019. Alle drie de groepen zijn helaas reeds vol. De training vangt aan om 10:00 uur en we zullen rond 17:00 uur afronden*.

* Let op: Het tijdstip is onder voorbehoud aangezien de informatie vanuit de universiteit nog niet bekend is. Mocht er een wijziging plaatsvinden dan ontvangt u van ons een mail (mocht u reeds ingeschreven staan). Uiterlijk een week voorafgaand aan de training sturen wij een herinneringsmail.

Tijdens de cursusdag bereid je je optimaal voor om het maximale uit jezelf te halen bij de decentrale selectie. Een paar weken voor de decentrale selectie zal de universiteit de (studie)stof bekend maken. Vervolgens zullen onze artsen op basis van deze informatie de training voorbereiden. Dit om de training zo goed mogelijk aan te laten sluiten op de decentrale selectie. De meest actuele informatie kun je vinden op de website van de universiteit zelf.

Het Radboud Werkboek! Uitverkocht!

 

Het werkboek wordt samengesteld op basis van de informatie die door de universiteit wordt verstrekt. Hierdoor is het niet mogelijk om het werkboek eerder te verzenden dan de trainingsdag van de desbetreffende universiteit. Dit is voor de Radboud Universiteit zaterdag 26 januari.

Op basis van ervaringen uit voorgaande jaren bevat het werkboek de volgende informatie. Dit is onder voorbehoud aangezien nog niet alle informatie voor de decentrale selectie bekend is. Dit wordt aangepast en / of aangevuld wanneer de informatie vanuit de universiteit bekend wordt gemaakt.

Het Radboud werkboek bevat de slides van de trainingsdag met de verschillende onderwerpen die op de dag besproken zullen worden. Zo wordt er ingegaan op de huiswerkopdracht, het CanMEDS model, communicatieve vaardigheden, oefenopdrachten voor rollenspellen inclusief aandachtspunten hierbij en het omgaan met stress. Daarnaast heeft een deelnemer van vorig jaar zijn ervaringen met jullie gedeeld rondom de decentrale selectie.

Tot slot vind je tips omtrent het opstellen van een sterk cv, evenals een onderscheidende motivatiebrief voor jouw verdere carrière.

Sinds dit jaar is het mogelijk om het werkboek apart te bestellen. De kosten hiervan bedragen 49,95 euro (inclusief BTW en verzendkosten). Het werkboek wordt binnen 3 werkdagen per post verzonden naar jouw thuisadres.

Geïnteresseerd? Klik dan hier om direct een bestelling te plaatsen voor jouw eigen Radboud werkboek!

Radboud Werkboek

 

 

 

 

 

BNS Werkboek

Aanvullend op de decentrale selectie van de RU hebben we óók een training BNS. Voorgaande jaren was de biologie, natuurkunde en scheikunde toets een groot onderdeel van decentrale selecties. Vorig jaar hebben we voor het eerst hiervoor een speciale training georganiseerd. Helaas is deze ook reeds vol. Wel bieden we het BNS werkboek aan.

Heb je interesse in voorbereiding op de BNS-toets of wil je meer weten? Klik dan hier.

Het BNS werkboek bevat de slides van de trainingsdag. Dit verdeeld per onderdeel; biologie, natuurlijke en scheikunde. Dit is een ideaal naslagwerk. Daarnaast bevat het werkboek onder andere theorie over het maken van multiple choice vragen maken. Bovendien hebben we dit jaar extra veel oefenopdrachten samengesteld! Meer dan 120! De antwoorden hiervan zijn achterin het werkboek terug te vinden. Daarmee is het werkboek ook een mooie manier om te kennis te testen.

Tevens is de cursus en het werkboek een ideale aanvulling op de voorbereiding van de centraal eindexamens. Oftewel, twee vliegen in een klap!

Klik hier voor meer informatie over het BNS Werkboek

Kwaliteit

De decentrale selectie training wordt zorgvuldig voorbereid en gedoceerd door afgestudeerde artsen. Hierdoor hebben we de benodigde kennis in huis om jullie goed te kunnen begeleiden. We streven ernaar dat er gedurende de training ook een student van de betreffende opleiding aanwezig is. Dit om zijn of haar ervaring rondom de decentrale selectie te delen.

 

Mocht je nog vragen hebben schroom dan niet om contact op te nemen met ons via info@profact.org.

** Bij het uitschrijven van de training uiterlijk twee weken voor aanvangsdatum wordt het inschrijfgeld teruggeboekt minus €10 administratiekosten.

** Bij het annuleren van het los gekochte werkboek, uiterlijk twee weken voor de verstuur datum wordt het geld teruggeboekt minus €5 administratiekosten.

 

Daarnaast is er de mogelijkheid om je vrijblijvend in te schrijven op de reservelijst. Dat kan via onderstaand contactformulier

 

Trainingsdata:

Vrijdag 25 januari

Zaterdag 26 januari

Zondag 27 januari

Alle drie de dagen zijn reeds volgeboekt. Uiterlijk een week voor de training ontvangt iedereen nog een herinneringsmail.

Decentrale Selectie Training Radboud

Start Time

10:00

vrijdag, januari 25, 2019

Finish Time

17:00

vrijdag, januari 25, 2019

Address

Kapittelweg 35 6525 EN, Nijmegen