Extra training: Geneeskunde – RuG!

Rijksuniversiteit Groningen

Decentrale Selectie Training – Geneeskunde – Rijksuniversiteit Groningen

Voor het vijfde jaar op rij biedt ProfAct Academy een decentrale selectie training aan voor Geneeskunde aan de Rijksuniversiteit Groningen. De training zal plaats vinden op 2 februari 2019 bij het City Hotel te Hengelo. De training vangt aan om 10:00 uur en we zullen rond 17:00 uur afronden*.

* Let op: het tijdstip is onder voorbehoud aangezien het definitieve programma vanuit de universiteit nog niet bekend is. Mocht er een wijziging plaatsvinden dan ontvangt u van ons een mail (mocht u reeds ingeschreven staan). Uiterlijk een week voorafgaand aan de training sturen wij een herinneringsmail.

Tijdens de cursusdag bereid je je optimaal voor om het maximale uit jezelf te halen bij de decentrale selectie. Een paar weken voor de decentrale selectie zal de universiteit de (studie)stof bekend maken. Vervolgens zullen onze artsen op basis van deze informatie de training voorbereiden. Dit om de training zo goed mogelijk aan te laten sluiten op de decentrale selectie. De meest actuele informatie kun je vinden op de website van de universiteit zelf.

Kwaliteit

De decentrale selectie training wordt zorgvuldig voorbereid en gedoceerd door afgestudeerde artsen. Hierdoor hebben we de benodigde kennis in huis om jullie goed te kunnen begeleiden. We streven ernaar dat er gedurende de training ook een student van de betreffende opleiding aanwezig is. Dit om zijn of haar ervaring rondom de decentrale selectie te delen.

Kosten

De kosten voor de decentrale selectie training bedragen normaal €239.** Schrijf jij je echter in vóór 26 januari 2019, dan maak je automatisch gebruik van onze vroegboekkorting. Hierdoor betaal je nu slechts €204! Wil jij je ook direct inschrijven? Klik dan hier.

Werkboek

Op de dag van de decentrale selectie training ontvang je van ons een werkboek. Hierin staat alle informatie die je nodig hebt tijdens de training. Dit is tevens een ideaal naslagwerk. Omdat de universiteit de definitieve informatie/studiestof pas enkele weken vooraf ter beschikking stelt, is het helaas niet mogelijk om dit werkboek eerder op te sturen.

Tijdens de cursusdag krijg je van ons een lunch en tussentijdse snacks aangeboden. We houden rekening met vegetariërs. Heb je andere dieetwensen, geef dit dan door bij je inschrijving zodat wij er rekening mee kunnen houden.

Ben jij ook enthousiast geworden over de decentrale selectie training en wil jij je inschrijven? Klik dan hier. Mocht je nog vragen hebben, schroom dan niet om contact op te nemen met ons via info@profact.org.

** Bij het uitschrijven van de training uiterlijk twee weken voor aanvangsdatum wordt het inschrijfgeld teruggeboekt minus €10 administratiekosten.

Overige trainingsdag:

3 februari vindt er ook een trainingsdag plaats. Deze is reeds volgeboekt. Uiterlijk een week voor de training ontvangt iedereen nog een herinneringsmail

Decentrale Selectie Training Rijksuniversiteit Groningen

 

Start Time

10:00

zaterdag, februari 2, 2019

Finish Time

17:00

zaterdag, februari 2, 2019

Address

B.P. Hofstedestraat 50, 7551 DG Hengelo