*VOL! training: Geneeskunde – UvA*

Decentrale Selectie Training UvA

**VOL! De trainingsdag is helaas vol.**

Wel is er de mogelijkheid je vrijblijvend in te schrijven voor de reservelijst. Voor het bestellen van een BNS werkboek klik hier.

Decentrale Selectie Training – Geneeskunde – Universiteit van Amsterdam

Voor het vijfde jaar op rij biedt ProfAct Academy een decentrale selectie training aan voor Geneeskunde aan de Universiteit van Amsterdam. De training zal plaats vinden op zondag 27 januari 2019 bij Van der Valk Hotel Utrecht aan de Winthontlaan 4 – 6, 3526 KV Utrecht. De training vangt aan om 10:00 uur en we zullen rond 17:00 uur afronden*.

* Let op: het tijdstip is onder voorbehoud aangezien het definitieve programma vanuit de universiteit nog niet bekend is. Mocht er een wijziging plaatsvinden dan ontvangt u van ons een mail (mocht u reeds ingeschreven staan). Uiterlijk een week voorafgaand aan de training sturen wij een herinneringsmail.

Tijdens deze dag bereid je je optimaal voor om het maximale uit jezelf te halen bij de decentrale selectie. Een paar weken voor de decentrale selectie zal de universiteit de (studie)stof bekend maken. Vervolgens zullen onze artsen op basis van deze informatie de training voorbereiden. Dit om de training zo goed mogelijk aan te laten sluiten op de decentrale selectie. De meest actuele informatie kun je vinden op de website van de universiteit zelf.

BNS

Voorgaande jaren was de biologie, natuurkunde en scheikunde toets een groot onderdeel van verschillende decentrale selecties. Vorig jaar hebben we voor het eerst hiervoor een speciale training georganiseerd. Vanwege de grote animo bieden we dit jaar een vernieuwde training om je hierop voor te bereiden. Helaas is ook deze training reeds vol. Wel kun je nog het werkboek bestellen, dit jaar met extra oefenvragen. Meer info? Klik dan hier.

Kwaliteit

De decentrale selectie training wordt zorgvuldig voorbereid en gedoceerd door afgestudeerde artsen. Hierdoor hebben we de benodigde kennis in huis om jullie goed te kunnen begeleiden. We streven ernaar dat er gedurende de training ook een student van de betreffende opleiding aanwezig is. Dit om zijn of haar ervaring rondom de decentrale selectie te delen.

Werkboek

Op de dag van de decentrale selectie training ontvang je van ons een werkboek. Hierin staat alle informatie die je nodig hebt tijdens de training. Dit is tevens een ideaal naslagwerk. Omdat de definitieve informatie/studiestof vanuit de universiteit pas enkele weken van tevoren ter beschikking wordt gesteld, is het helaas niet mogelijk om dit werkboek eerder op te sturen.

Tijdens de cursusdag krijg je van ons een lunch en tussendoortjes aangeboden. We houden rekening met vegetariërs. Heb je andere dieetwensen, geef dit dan bij je inschrijving aan zodat wij er rekening mee kunnen houden.

Mocht je nog vragen hebben schroom dan niet om contact op te nemen met ons via info@profact.org.

** Bij het uitschrijven van de training uiterlijk twee weken voor aanvangsdatum wordt het inschrijfgeld teruggeboekt minus €10 administratiekosten.

Overige trainingsdag

Op zaterdag 26 januari vindt er ook een trainingsdag plaats. Deze is echter reeds volgeboekt. Uiterlijk een week voor de training ontvangt iedereen nog een herinneringsmail.

 

Start Time

10:00

zondag, januari 27, 2019

Finish Time

17:00

zondag, januari 27, 2019

Address

Winthontlaan 4 - 6, 3526 KV Utrecht