Radboud Universiteit – Geneeskunde

Decentrale Selectie Training – Geneeskunde – Radboud Universiteit 

Voor het negende jaar op rij biedt ProfAct Academy een decentrale selectie training aan voor Geneeskunde aan de Radboud Universiteit.

De training zal plaats vinden op zaterdag 26 februari 2022. De training vangt aan om 10:00 uur en we zullen rond 16:30 uur afronden*.

Dit jaar hopen we de training weer op locatie te kunnen geven. De exacte locatie wordt later bekend gemaakt. Wij vinden het belangrijk dat de training gegarandeerd door kan gaan. Mocht de Covid situatie dit niet toelaten dan bieden we de training digitaal aan. Het prijsverschil ontvang je in dat geval terug.

Onze vaste trainers zullen de training vormgeven. Uiteraard is het mogelijk om net als voorgaande jaren actief deel te nemen en vragen te stellen.

 

* Let op: Afhankelijk van het definitieve programma en de hoeveelheid vragen kan het zijn dat de training eerder wordt afgerond. Uiterlijk een week voorafgaand aan de training sturen wij een herinneringsmail.

Tijdens de cursusdag bereid je je optimaal voor om het maximale uit jezelf te halen bij de decentrale selectie. Een paar weken voor de decentrale selectie zal de universiteit de (studie)stof bekend maken. Vervolgens zullen onze artsen op basis van deze informatie de training voorbereiden. Dit om de training zo goed mogelijk aan te laten sluiten op de decentrale selectie. De meest actuele informatie kun je vinden op de website van de universiteit zelf.

 

Direct Inschrijven, klik hier!

Conceptprogramma (op basis van afgelopen jaar): 

  • Introductie & kennismaking
  • Uitwisselen ervaringen vanuit een eerstejaarsstudent omtrent de DCS en de opleiding
  • Bespreking CanMEDS
  • Bespreking Raamplan
  • Communicatievaardigheden
  • Rollenspellen
  • Vragenronde

Belangrijk voor de trainingsdag!

Zorg dat je op tijd aanwezig bent, we zullen volgens de planning starten. De inloop is een half uur voorafgaand de start van de training.

Hierbij wordt thee en koffie verzorgt.

Je ontvangt op de dag van de training de tentamenbundel.

De tentamenbundel van de Radboud Geneeskunde selectie!

Op de dag van de training ontvang je van ons de tentamenbundel. Hierin staat alle informatie die je nodig hebt tijdens de training. Dit is tevens een ideaal naslagwerk.

Op basis van ervaringen uit voorgaande jaren bevat de tentamenbundel de volgende informatie. Dit is onder voorbehoud aangezien nog niet alle informatie voor de decentrale selectie bekend is. Dit wordt aangepast en / of aangevuld wanneer de informatie vanuit de universiteit bekend wordt gemaakt.

De tentamenbundel bevat achtergrondinformatie over alle verschillende onderwerpen die op de dag besproken zullen worden. Zo wordt er ingegaan op de toetsstof en oefenvragen over de toetsstof.

 

BNS

In deze training wordt ook ingegaan op de BNS.

Voorgaande jaren was de biologie, natuurkunde en scheikunde toets een groot onderdeel van decentrale selecties. Dit betreft de kennis van zes jaar vwo. Het is daarmee begrijpelijk dat het niet mogelijk is om deze stof gedurende deze training te combineren. Om deze reden hebben we, sinds drie jaar, een speciale training om je in één dag klaar te stomen voor de BNS-toets.

Vanwege de grote animo bieden we ook dit jaar een weer vernieuwde training aan om je op de BNS-toets voor te bereiden.

Heb je interesse in voorbereiding op de kijk dan eens hier.

 

Kwaliteit

De decentrale selectie training wordt zorgvuldig voorbereid en gedoceerd door Geneeskundestudenten van de Radboud Universiteit en afgestudeerde artsen. Hierdoor hebben we de benodigde kennis in huis om jullie goed te kunnen begeleiden. Extra waardevol is dat een deelnemer van de DCS zijn ervaringen met jullie deelt rondom de decentrale selectie van afgelopen jaar.

 

Mocht je nog vragen hebben kijk dan eerst eens onder het kopje FAQ. Hier staan de antwoorden op veel gestelde vragen.

** Bij het uitschrijven van de training uiterlijk twee weken voor aanvangsdatum wordt het inschrijfgeld teruggeboekt minus €10 administratiekosten.

Kosten

De kosten voor de decentrale selectie training bedragen normaal €239. Schrijf je uiterlijk 20 februari om gebruik te maken van de vroegboekkorting. Hierdoor betaal je slechts €199!

Wil jij je direct inschrijven? Klik dan hier.

 

Het is niet mogelijk om het werkboek voorafgaand de training thuis te ontvangen.

Trainingsdata:

Zaterdag 26 februari 2022.

 

De training wordt georganiseerd in samenwerking met onze partner TentamenTrainingen B.V.

 

Start Time

10:00

zaterdag, februari 26, 2022

Finish Time

16:30

zaterdag, februari 26, 2022

Address

OBG Dienstencentrum - Zaal Atelier. Professor Cornelissenstraat 2, Nijmegen.