Rijksuniversiteit Groningen Geneeskunde

BNS werkboek

Decentrale Selectie Training – Geneeskunde – RUG

 

Voor het achtste jaar op rij biedt ProfAct Academy een decentrale selectie training aan voor Geneeskunde aan de Rijksuniversiteit Groningen.

De training zal plaats vinden op zaterdag 19 februari 2022. De training vangt aan om 10:00 uur en we zullen rond 16:30 uur afronden*.

Dit jaar hopen we de training weer op locatie te kunnen geven. De exacte locatie wordt later bekend gemaakt. Wij vinden het belangrijk dat de training gegarandeerd door kan gaan. Mocht de Covid situatie dit niet toelaten dan bieden we de training digitaal aan. Het prijsverschil ontvang je in dat geval terug.

Onze vaste trainers zullen de training vormgeven. Uiteraard is het mogelijk om net als voorgaande jaren actief deel te nemen en vragen te stellen.

Tijdens de cursusdag bereid je je optimaal voor om het maximale uit jezelf te halen bij de decentrale selectie. Een paar weken voor de decentrale selectie zal de universiteit de (studie)stof bekend maken. Vervolgens zullen onze artsen op basis van deze informatie de training voorbereiden. Dit om de training zo goed mogelijk aan te laten sluiten op de decentrale selectie. De meest actuele informatie kun je vinden op de website van de universiteit zelf.

 

Direct Inschrijven, klik dan hier!

Voorlopig programma:

 1. Introductie en kennismaking
  2. Uitwisselen ervaringen vanuit student.
  3. Cognitieve deel
  – De opbouw van een wetenschappelijk artikel
  – Het doornemen en bespreken van de artikelen
  – Het lezen en beoordelen van een wetenschappelijk artikel
  4. Non-cognitieve deel 1
  – Wat is professionaliteit?
  – Oefenen met beoordeling van professioneel gedrag
  5. Non-cognitieve deel 2
  – Raamplan
  – 5 rollen van de arts
  – Geneeskunde in Groningen
  6. Dossier
  – Het opstellen van een dossier
  – Aandachtspunten
  7. Checklist
  8. Plenaire afsluiting en mogelijkheid tot het stellen van vragen

 

Belangrijk voor de trainingsdag!

Zorg dat je op tijd aanwezig bent, we zullen volgens de planning starten. De inloop is een half uur voorafgaand de start van de training.

Hierbij wordt thee en koffie verzorgt.

Je ontvangt op de dag van de training van ons een tentamenbundel

 

De tentamenbundel RUG!

Op de dag van de training ontvang je van ons een tentamenbundel. Hierin staat alle informatie die je nodig hebt tijdens de training. Dit is tevens een ideaal naslagwerk.

 

Op basis van ervaringen uit voorgaande jaren bevat de tentamenbundel de volgende informatie. Dit is onder voorbehoud aangezien nog niet alle informatie voor de decentrale selectie bekend is. Dit wordt aangepast en / of aangevuld wanneer de informatie vanuit de universiteit bekend wordt gemaakt.

De tentamenbundel bevat alle stof die op de dag besproken gaat worden. Zo wordt er ingegaan op de toetsen, communicatieve vaardigheden en oefenopdrachten.

 

Kwaliteit

De decentrale selectie training wordt zorgvuldig voorbereid en gedoceerd door onze docenten die zelf Geneeskunde studeren of reeds arts zijn. Hierdoor hebben we de benodigde kennis in huis om jullie goed te kunnen begeleiden. Extra waardevol is dat een deelnemer van de DCS zijn ervaringen met jullie deelt rondom de decentrale selectie.

 

Mocht je nog vragen hebben kijk dan eerst eens onder het kopje FAQ. Hier staan de antwoorden op veel gestelde vragen.

** Bij het uitschrijven van de training uiterlijk twee weken voor aanvangsdatum wordt het inschrijfgeld teruggeboekt minus €10 administratiekosten.

 

Kosten

De kosten voor de decentrale selectie training bedragen normaal €239. Schrijf je uiterlijk 14 januari om gebruik te maken van de vroegboekkorting. Hierdoor betaal je slechts €199!

Wil jij je direct inschrijven? Klik dan hier.

Het is niet mogelijk om de tentamenbundel voorafgaand de training thuis te ontvangen.

Trainingsdata:

Zaterdag 19 februari 2022

 

De training wordt georganiseerd in samenwerking met onze partner TentamenTrainingen.nl B.V.

 

 

LET OP: ProfAct behoudt het recht om deze training om te zetten naar een digitale training, indien de situatie rondom het Coronavirus een klassikale training niet toelaat. Mocht dit het geval zijn, dan krijgt u het prijsverschil met een digitale training uiteraard op uw rekening geretourneerd.

 

 

 

Decentrale Selectie Training Rijksuniversiteit Groningen

 

 

Start Time

10:00

zaterdag, februari 19, 2022

Finish Time

16:30

zaterdag, februari 19, 2022

Address

Wordt nader bepaald