Rijksuniversiteit Groningen Tandheelkunde

Decentrale Selectie Training – Tandheelkunde – RUG

 

Voor het zesde jaar op rij biedt ProfAct Academy een decentrale selectie training aan voor Tandheelkunde aan de Rijksuniversiteit Groningen.

De training zal plaats vinden op zaterdag 19 februari 2022. De training vangt aan om 16:00 uur en we zullen rond 22:30 uur afronden*.

Onze vaste trainers zullen de training vormgeven. Uiteraard is het mogelijk om net als voorgaande jaren actief deel te nemen en vragen te stellen. Gedurende de training zal er een moderator de vragen in de chat bijhouden en deze beantwoorden of voorleggen bij de spreker.

 

* Let op: Afhankelijk van het definitieve programma en de hoeveelheid vragen kan het zijn dat de training eerder wordt afgerond. Uiterlijk een week voorafgaand aan de training sturen wij een herinneringsmail.

Tijdens de cursusdag bereid je je optimaal voor om het maximale uit jezelf te halen bij de decentrale selectie. Een paar weken voor de decentrale selectie zal de universiteit de (studie)stof bekend maken. Vervolgens zullen onze artsen op basis van deze informatie de training voorbereiden. Dit om de training zo goed mogelijk aan te laten sluiten op de decentrale selectie. De meest actuele informatie kun je vinden op de website van de universiteit zelf.

 

Direct Inschrijven, klik dan hier!

Voorlopig programma:

 1. Introductie en kennismaking
  2. Uitwisselen ervaringen vanuit student.
  3. Cognitieve deel
  – De opbouw van een wetenschappelijk artikel
  – Het doornemen en bespreken van de artikelen
  – Het lezen en beoordelen van een wetenschappelijk artikel
  4. Non-cognitieve deel 1
  – Wat is professionaliteit?
  – Oefenen met beoordeling van professioneel gedrag
  5. Non-cognitieve deel 2
  – Raamplan
  – 5 rollen van de arts
  – Tandheelkunde in Groningen
  6. Dossier
  – Het opstellen van een dossier
  – Aandachtspunten
  7. Checklist
  8. Plenaire afsluiting en mogelijkheid tot het stellen van vragen

 

Belangrijk voor de trainingsdag!

Zorg dat je op tijd aanwezig bent op locatie, dan kunnen we ook op tijd beginnen. De locatie wordt t.z.t met jullie gedeeld.
De training gaat om 16:00 uur van start.

De tentamenbundel ontvang je digitaal voorafgaand aan de start van de trainingsdag.

 

De tentamenbundel Tandheelkunde RUG!

Voorafgaand aan de trainingsdag ontvang je van ons digitaal de tentamenbundel. Hierin staat alle informatie die je nodig hebt tijdens de training. Dit is tevens een ideaal naslagwerk.

Op basis van ervaringen uit voorgaande jaren bevat de tentamenbundel de volgende informatie. Dit is onder voorbehoud aangezien nog niet alle informatie voor de decentrale selectie bekend is. Dit wordt aangepast en / of aangevuld wanneer de informatie vanuit de universiteit bekend wordt gemaakt.

De tentamenbundel omvat de stof van de trainingsdag met de verschillende onderwerpen die op de dag besproken zullen worden. Zo wordt er ingegaan op de huiswerkopdracht, het CanMEDS model, communicatieve vaardigheden, oefenopdrachten voor rollenspellen inclusief aandachtspunten hierbij en het omgaan met stress.

Tot slot vind je tips omtrent het opstellen van een sterk cv, evenals een onderscheidende motivatiebrief voor jouw verdere carrière.

 

Kwaliteit

De decentrale selectie training wordt zorgvuldig voorbereid en gedoceerd door afgestudeerde tandartsen. Hierdoor hebben we de benodigde kennis in huis om jullie goed te kunnen begeleiden. Extra waardevol is dat een deelnemer van de DCS zijn ervaringen met jullie deelt rondom de decentrale selectie van afgelopen jaar.

 

Mocht je nog vragen hebben kijk dan eerst eens onder het kopje FAQ. Hier staan de antwoorden op veel gestelde vragen.

** Bij het uitschrijven van de training uiterlijk twee weken voor aanvangsdatum wordt het inschrijfgeld teruggeboekt minus €10 administratiekosten.

 

Kosten

De kosten voor de decentrale selectie training bedragen normaal €239. Schrijf je uiterlijk 14 januari in om gebruik te maken van de vroegboekkorting. Hierdoor betaal je slechts €179!

Wil jij je direct inschrijven? Klik dan hier.

Het is niet mogelijk om het werkboek voorafgaand de training thuis te ontvangen.

Trainingsdata:

Zaterdag 19 februari 2022.

 

De training wordt georganiseerd in samenwerking met onze partner TentamenTrainingen.nl B.V.

 

 

 

Decentrale Selectie Training Rijksuniversiteit Groningen

 

 

Start Time

16:00

zaterdag, februari 19, 2022

Finish Time

22:30

zaterdag, februari 19, 2022

Address

Locatie wordt t.z.t. bekend gemaakt.