* VOL! Tandheelkunde – RUG*

Decentrale Selectie Training RUG

**VOL! De trainingsdag is helaas vol. Wel kun je je vrijblijvend inschrijven voor de reservelijst.

Decentrale Selectie Training – Tandheelkunde – Rijksuniversiteit Groningen

Voor het vijfde jaar op rij biedt ProfAct Academy een decentrale selectie training aan voor Tandheelkunde aan de Rijksuniversiteit Groningen. De training zal plaats vinden op 3 februari 2019 bij het City Hotel te Hengelo. De training vangt aan om 10:00 uur en we zullen rond 17:00 uur afronden*.

* Let op: het tijdstip is onder voorbehoud aangezien het definitieve programma vanuit de universiteit nog niet bekend is. Mocht er een wijziging plaatsvinden dan ontvangt u van ons een mail (mocht u reeds ingeschreven staan). Uiterlijk een week voorafgaand aan de training sturen wij een herinneringsmail.

Tijdens de cursusdag bereid je je optimaal voor om het maximale uit jezelf te halen bij de decentrale selectie. Een paar weken voor de decentrale selectie zal de universiteit de (studie)stof bekend maken. Vervolgens zullen onze artsen op basis van deze informatie de training voorbereiden. Dit om de training zo goed mogelijk aan te laten sluiten op de decentrale selectie. De meest actuele informatie kun je vinden op de website van de universiteit zelf.

Kwaliteit

De decentrale selectie training wordt zorgvuldig voorbereid en gedoceerd door tandartsen welke in de eindfase van de opleiding zitten. Hierdoor hebben we de benodigde kennis in huis om jullie goed te kunnen begeleiden. Tegelijkertijd is dit een mooie manier om de ervaring omtrent de decentrale selectie en de studie te delen.

Werkboek

Op de dag van de decentrale selectie training ontvang je van ons een werkboek. Hierin staat alle informatie die je nodig hebt tijdens de training. Dit is tevens een ideaal naslagwerk. Omdat de definitieve informatie vanuit de universiteit pas enkele weken vooraf ter beschikking wordt gesteld, is het helaas niet mogelijk om dit werkboek eerder op te sturen.

De lunch wordt gedurende de decentrale selectie training verzorgd. We houden rekening met vegetariërs. Heb je andere dieetwensen, geef dit dan aan bij je inschrijving zodat wij er rekening mee kunnen houden.

Mocht je nog vragen hebben, schroom dan niet om contact op te nemen met ons via info@profact.org.

** Bij het uitschrijven van de training uiterlijk twee weken voor aanvangsdatum wordt het inschrijfgeld teruggeboekt minus €10 administratiekosten.

 

*VOL! De trainingsdag is helaas vol.

Start Time

10:00

zondag, februari 3, 2019

Finish Time

17:00

zondag, februari 3, 2019

Address

B.P. Hofstedestraat 50, 7551 DG Hengelo