Universiteit Utrecht – Geneeskunde

Decentrale selectie geneeskunde - Universiteit Utrecht

Decentrale Selectie Training – Geneeskunde – Universiteit Utrecht 

 

Voor het derde jaar op rij biedt ProfAct Academy een decentrale selectie training aan voor Geneeskunde aan de Universiteit Utrecht.

De training vindt plaats op zaterdag 5 februari 2022. De training vangt aan om 10.00 uur en we zullen rond 17.00 uur afronden*

Dit jaar hopen we de training weer op locatie te kunnen geven. De exacte locatie wordt later bekend gemaakt. Wij vinden het belangrijk dat de training gegarandeerd door kan gaan. Mocht de Covid situatie dit niet toelaten dan bieden we de training digitaal aan. Het prijsverschil ontvang je in dat geval terug.

Onze vaste trainers zullen de training vormgeven. Uiteraard is het mogelijk om net als voorgaande jaren actief deel te nemen en vragen te stellen.

Direct inschrijven? Klik dan hier!

* Let op: Het tijdstip is onder voorbehoud aangezien de definitieve informatie vanuit de universiteit nog niet bekend is. Mocht er een wijziging plaatsvinden dan ontvang je van ons een mail (mocht je reeds ingeschreven staan). Uiterlijk een week voorafgaand aan de training sturen wij een herinneringsmail met aanvullende informatie.

 

Conceptprogramma (op basis van afgelopen jaar): 

  • Kennismaking
  • Uitwisselen ervaringen vanuit een eerstejaarsstudent omtrent de DCS en de opleiding
  • Uitgebreide bespreking en verdieping studiestof
  • Bespreken non-cognitieve toets
  • Logisch redeneren in het maken van multiple choice toetsen
  • Bespreken en bediscussiëren van medisch-ethische vraagstukken
  • Reflectie en motivatie
  • Vragenronde

Belangrijk voor de trainingsdag!

Zorg dat je op tijd aanwezig bent, we zullen volgens de planning starten. De inloop is een half uur voorafgaand de start van de training.

Hierbij wordt thee en koffie verzorgt.

Je ontvangt op de dag van de training ons werkboek.

 

Het Werkboek 

Op de dag van de decentrale selectie training ontvang je van ons een werkboek. Hierin staat alle informatie die je nodig hebt tijdens de training. Dit is tevens een ideaal naslagwerk.

Op basis van ervaringen uit voorgaande jaren bevat het werkboek de volgende informatie. Dit is onder voorbehoud aangezien nog niet alle informatie voor de decentrale selectie bekend is. Dit wordt aangepast en / of aangevuld wanneer de informatie vanuit de universiteit bekend wordt gemaakt.

Het werkboek bevat de slides van de trainingsdag met de verschillende onderwerpen die op de dag besproken zullen worden. Zo wordt er ingegaan op het CanMEDS model, de studiestof, communicatieve vaardigheden, oefenopdrachten voor rollenspellen inclusief aandachtspunten hierbij en het omgaan met stress.

Tot slot vind je tips omtrent het opstellen van een sterk cv, evenals een onderscheidende motivatiebrief voor jouw verdere carrière.

Het is niet mogelijk het werkboek op voorhand te ontvangen.

 

Kwaliteit

De decentrale selectie training wordt zorgvuldig voorbereid en gedoceerd door afgestudeerde artsen. Hierdoor hebben we de benodigde kennis in huis om jullie goed te kunnen begeleiden. Extra waardevol is dat een deelnemer van de DCS zijn ervaringen met jullie deelt rondom de decentrale selectie van afgelopen jaar.

 

Mocht je nog vragen hebben kijk dan eerst eens onder het kopje FAQ. Hier staan de antwoorden op veel gestelde vragen.

** Bij het uitschrijven van de training uiterlijk twee weken voor aanvangsdatum wordt het inschrijfgeld teruggeboekt minus €10 administratiekosten.

 

Kosten:

De kosten voor de decentrale selectie training bedragen normaal €239. Schrijf je uiterlijk 31 december om gebruik te maken van de vroegboekkorting. Hierdoor betaal je slechts €199!

Wil jij je ook direct inschrijven? Klik dan hier!

Trainingsdata:

5 februari 2022

De training wordt georganiseerd in samenwerking met onze partner TentamenTrainingen B.V.

Training Geneeskunde Universiteit Utrecht

 

 

Start Time

10:00

zaterdag, februari 5, 2022

Finish Time

17:00

zaterdag, februari 5, 2022

Address

Wordt nader bepaald