* VOL! Voorbereiding BNS-toets*

BNS Toets

**VOL! Deze training is reeds achter de rug. 

 

Decentrale Selectie Training – Biologie, Natuurkunde en Scheikunde (BNS Toets)

Voor het tweede jaar op rij biedt ProfAct Academy een training biologie, natuurkunde en scheikunde (BNS toets) aan ter voorbereiding op een decentrale selectie voor verschillende universiteiten. Aangezien wij voorgaande jaren hebben we gemerkt dat de BNS-toets een groot onderdeel was van de decentrale selectie bieden wij hier een aparte dag voor aan. De training zal plaats vinden op 19 januari 2019 bij het City Hotel in Hengelo. De training vangt aan om 10:00 uur en we zullen rond 17:00 uur afronden*.

* Let op: het tijdstip is onder voorbehoud aangezien het definitieve programma vanuit de universiteit nog niet bekend is. Mocht er een wijziging plaatsvinden dan ontvangt u van ons een mail (mocht u reeds ingeschreven staan). Uiterlijk een week voorafgaand aan de training sturen wij een herinneringsmail.

Tijdens de training bereid jij je optimaal voor op de BNS toets. Je zult les krijgen van een biologie-, natuurkunde- en scheikunde docent. Zij zullen de belangrijkste onderwerpen met jou bespreken en er is uitgebreid de mogelijkheid om vragen te stellen. Daarnaast staan in het werkboek oefenopdrachten over de drie vakken. Tevens is de cursus een ideale aanvulling op de voorbereiding van de centraal eindexamens. Oftewel, twee vliegen in een klap!

Werkboek

Op de dag van de training ontvang je van ons een werkboek. Hierin staat alle informatie die je nodig hebt tijdens de training. Dit is tevens een ideaal naslagwerk.
In het BNS werkboek staan de slides welke gedurende de cursusdag behandeld worden. Daarnaast bieden we ook oefenopgaven betreffende de vakken biologie, natuurkunde en scheikunde. Dit zijn 120 vragen! De antwoorden van deze oefenopgaven zijn achterin het werkboek terug te vinden.

Mocht je nog vragen hebben schroom dan niet om contact op te nemen met ons via info@profact.org.

Werkboek bestellen?

Wil je het BNS werkboek in je bezit krijgen? Dat kan! Sinds dit jaar is het mogelijk om het BNS werkboek apart te bestellen. De kosten hiervan bedragen 49,95 euro (inclusief BTW en verzendkosten).

Geïnteresseerd? Kijk dat onder het kopje werkboek BNS bestellen.

 

** Bij het uitschrijven van de training uiterlijk twee weken voor aanvangsdatum wordt het inschrijfgeld teruggeboekt minus €10 administratiekosten.

Start Time

10:00

zaterdag, januari 19, 2019

Finish Time

17:00

zaterdag, januari 19, 2019

Address

B.P. Hofstedestraat 50, 7551 DG Hengelo