Voorbereiding BNS-toets

BNS Toets

Decentrale Selectie Training – Biologie, Natuurkunde en Scheikunde (BNS Toets)

Voor het tweede jaar op rij biedt ProfAct Academy een training biologie, natuurkunde en scheikunde (BNS toets) aan ter voorbereiding op een decentrale selectie voor verschillende universiteiten. Aangezien wij voorgaande jaren hebben gemerkt dat de BNS-toets een groot onderdeel was van de decentrale selectie bieden wij hier een aparte dag voor aan. De training zal plaats vinden op 19 januari 2019 bij het City Hotel in Hengelo. De training vangt aan om 10:00 uur en we zullen rond 17:00 uur afronden*.

* Let op: het tijdstip is onder voorbehoud aangezien het definitieve programma vanuit de universiteit nog niet bekend is. Mocht er een wijziging plaatsvinden dan ontvangt u van ons een mail (mocht u reeds ingeschreven staan). Uiterlijk een week voorafgaand aan de training sturen wij een herinneringsmail.

Tijdens de training bereid jij je optimaal voor op de BNS toets. Je zult les krijgen van een biologie-, natuurkunde- en scheikunde docent. Zij zullen de belangrijkste onderwerpen met jou bespreken en er is uitgebreid de mogelijkheid om vragen te stellen. Daarnaast staan in het werkboek oefenopdrachten over de drie vakken. Tevens is de cursus een ideale aanvulling op de voorbereiding van de centraal eindexamens. Oftewel, twee vliegen in een klap!

Kosten

De kosten voor de training BNS-toets bedragen €239**. Schrijf jij je echter in vóór 1 januari 2019, dan maak je automatisch gebruik van onze vroegboekkorting. Hierdoor betaal je nu slechts €194! Wil jij je ook direct inschrijven? Klik dan hier.

Werkboek

Op de dag van de training ontvang je van ons een werkboek. Hierin staat alle informatie die je nodig hebt tijdens de training. Dit is tevens een ideaal naslagwerk.
In het BNS werkboek staan de slides welke gedurende de cursusdag behandeld worden. Daarnaast bieden we ook oefenopgaven betreffende de vakken biologie, natuurkunde en scheikunde. De antwoorden van deze oefenopgaven zijn achterin het werkboek terug te vinden.

Tijdens de trainingsdag krijg je van ons daarnaast een lunch en tussendoortjes aangeboden. We houden rekening met vegetariërs. Heb je andere dieetwensen, geef dit dan bij je inschrijving aan zodat wij er rekening mee kunnen houden.

Ben je enthousiast geworden over de training en wil jij je inschrijven? Klik dan hier! Mocht je nog vragen hebben schroom dan niet om contact op te nemen met ons via info@profact.org.

** Bij het uitschrijven van de training uiterlijk twee weken voor aanvangsdatum wordt het inschrijfgeld teruggeboekt minus €10 administratiekosten.

 

 

Alleen werkboek bestellen?

Kan je niet deelnemen aan de cursusdag? Maar wil je wel het BNS werkboek in je bezit krijgen? Dat kan! Sinds dit jaar is het mogelijk om het BNS werkboek apart te bestellen. De kosten hiervan bedragen 49,95 euro (inclusief BTW en verzendkosten). Het werkboek wordt uiterlijk op 21 januari per post verzonden naar jouw thuisadres.

Geïnteresseerd? Klik dan hier om direct een bestelling te plaatsen voor jouw eigen BNS werkboek!

 

Start Time

10:00

zaterdag, januari 19, 2019

Finish Time

17:00

zaterdag, januari 19, 2019

Address

B.P. Hofstedestraat 50, 7551 DG Hengelo