Voorbereiding BNS-toets | laatste plaatsen!

Biologie, Natuurkunde en Scheikunde (BNS) toets cursusdag

 

 

 

Decentrale Selectie Training – Biologie, Natuurkunde en Scheikunde (BNS Toets)

Voor het derde jaar op rij biedt ProfAct Academy een training biologie, natuurkunde en scheikunde (BNS toets) aan ter voorbereiding op een decentrale selectie voor verschillende universiteiten. Aangezien wij voorgaande jaren hebben we gemerkt dat de BNS-toets een groot onderdeel was van de decentrale selectie bieden wij hier een aparte dag voor aan. De training zal plaats vinden op 18 januari 2020 in ‘De Buurtplek’ te Arnhem. Het adres hiervan is Meester D.U. Stikkerstraat 10, 6842 CW in Arnhem.

De training vangt aan om 10:00 uur en we zullen rond 17:00 uur afronden*.

* Let op: het tijdstip is onder voorbehoud aangezien het definitieve programma vanuit de universiteit nog niet bekend is. Mocht er een wijziging plaatsvinden dan ontvang je van ons een mail (mocht je reeds ingeschreven staan). Uiterlijk een week voorafgaand aan de training sturen wij een herinneringsmail met definitieve informatie.

Tijdens de training bereid jij je optimaal voor op de BNS toets. Je zult les krijgen van een biologie-, natuurkunde- en scheikunde docent. Zij zullen de belangrijkste onderwerpen met jou bespreken en er is uitgebreid de mogelijkheid om vragen te stellen. Daarnaast staan in het werkboek oefenopdrachten over de drie vakken.

Tevens is de cursus een ideale aanvulling op de voorbereiding van de centraal eindexamens. Oftewel, twee vliegen in een klap!

Conceptprogramma: 

  • Kennismaking
  • Twee uur doornemen en verdieping scheikunde
  • Twee uur doornemen en verdieping natuurkunde
  • Tweeënhalf uur doornemen en verdieping biologie
  • Vragenronde

Belangrijk voor de trainingsdag!

Wees op tijd aanwezig. De training gaat om 10.00 uur van start. Inloop met koffie / thee vanaf 09.30 uur.

Neem een pen mee voor aantekeningen bij de slides en / of vragen in het werkboek.

Tijdens de cursusdag krijg je van ons een lunch en tussendoortjes aangeboden. We houden rekening met vegetariërs. Heb je andere dieetwensen, geef dit dan bij je inschrijving aan zodat wij er rekening mee kunnen houden.

Werkboek

Op de dag van de training ontvang je van ons een werkboek. Hierin staat alle informatie die je nodig hebt tijdens de training. Dit is tevens een ideaal naslagwerk.
In het BNS werkboek staan de slides welke gedurende de cursusdag behandeld worden. Daarnaast bieden we ook oefenopgaven betreffende de vakken biologie, natuurkunde en scheikunde. Dit zijn 120 vragen! De antwoorden van deze oefenopgaven zijn achterin het werkboek terug te vinden.

Kwaliteit

De BNS training wordt verzorgd door docenten biologie, scheikunde en natuurkunde. Hierdoor hebben we de benodigde kennis in huis om jullie goed te kunnen begeleiden. De cursus is dit jaar vernieuwd!

Kosten

De kosten voor de BNS training bedragen normaal €239.** Schrijf je je echter in vóór 15 december 2019, dan maak je automatisch gebruik van onze vroegboekkorting. Hierdoor betaal je nu slechts €194! Wil jij je ook direct inschrijven? Klik dan hier.

Mocht je nog vragen hebben kijk dan eerst eens onder het kopje FAQ. Hier staan de antwoorden op veel gestelde vragen.

** Bij het uitschrijven van de training uiterlijk twee weken voor aanvangsdatum wordt het inschrijfgeld teruggeboekt minus €10 administratiekosten.

 

Trainingsdata:

Zaterdag 18 januari 2020

 

 

 

 

** Bij het uitschrijven van de training uiterlijk twee weken voor aanvangsdatum wordt het inschrijfgeld teruggeboekt minus €10 administratiekosten.

Start Time

10:00

zaterdag, januari 18, 2020

Finish Time

17:00

zaterdag, januari 18, 2020

Address

Arnhem