Veelgestelde vragen

Inschrijvingen cursussen

Soms kan het even duren voordat je de bevestiging van de aanmelding in je mailbox ontvangt. Is deze na één uur nog niet binnen en heb je je spambox gecontroleerd, neem dan contact met ons op. Dit kan via het contactformulier.
Het kan natuurlijk gebeuren dat je onverhoopt niet bij de ingeschreven cursus aanwezig kunt zijn. Zorg ervoor dat je dit uiterlijk 14 dagen voor de cursus aan ons meldt. Wanneer je al hebt betaald dan ontvangt je dit bedrag terug minus tien euro administratiekosten.
Mocht er onverhoopt iets misgaan met de inschrijving, neem dan gerust contact met ons op.
Dit verschilt per workshop of training. Staat er nog geen specifieke locatie, geen zorgen. Deze kan later bekend worden gemaakt. We passen onze locaties namelijk aan op de groepsgrootte en benodigde faciliteiten. Je ontvangt vanzelf mail over de precieze locatie.
Het klopt dat er de afgelopen jaren meerdere organisaties trainingen zijn gaan geven. Je staat uiteraard vrij te kiezen waar je deelneemt. Echter hebben wij als enige vier jaar ervaring met het verzorgen van trainingen rondom de decentrale selectie. Elk jaar is deze verder verbeterd n.a.v. evaluaties. We scoren op tevredenheid gemiddeld een 8.7! Daarnaast worden onze trainingen uitsluitend door (afgestudeerde) (tand)artsen en paramedici gegeven om de kwaliteit te waarborgen.
Om de kwaliteit van de decentrale selectie voor tandheelkunde voor jullie te waarborgen zorgen wij ervoor dat deze cursus wordt verzorgd door een tandarts. Zij bereidt inhoudelijk de cursus voor en is de dag zelf aanwezig de benodigde vakkennis over te dragen.
Met deze cursus heb je inderdaad geen garantie tot toelating voor je opleiding. Het is dus ook geen vereiste. Dit is ook niet de insteek van deze dag. Echter zien we dat scholieren en/of beginnend studenten vaak met veel zenuwen naar deze dag gaan. De praktijk leert dat veel mensen hierdoor niet laten zien welke kwaliteiten ze bezitten. De bedoeling van de cursus is dat je goed voorbereid en met vertrouwen naar de selectiedag gaat. Dit om het beste uit jezelf te halen. Dat bereiken we door aan verschillende aspecten aandacht te schenken, van hoe presenteer je jezelf, hoe houd je je zenuwen in bedwang en hoe kun je je inhoudelijk optimaal voorbereiden aangepast de vraag van elke universiteit.

Zat je antwoord er niet tussen?