Het schrijven van een sterk CV en Motivatiebrief, hoe doe je dat?

Volg jij op dit moment een zorggerelateerde opleiding, ga je bijna stage lopen of kom je net de arbeidsmarkt op en weet je niet hoe jij je moet voorbereiden? Schrijf je dan nu in voor de persoonlijke begeleiding van ProfAct Academy!

Binnen de zorggerelateerde opleidingen gaat iedereen stage lopen. Veel werkplekken vragen dan of jij jouw curriculum vitae en motivatiebrief op wil sturen. Wil jij je graag goed profileren en het beste van jezelf laten zien? Deze cursus is samengesteld door (para)medici die reeds jaren ervaring hebben met het begeleiden van studenten en het verzorgen van onderwijs.

Wie zijn we?

ProfAct Academy is een onafhankelijke organisatie. Sinds 2013 hebben er ruim 150 scholieren en young-professionals aan onze cursussen deelgenomen. Hieruit zijn we gemiddelde beoordeeld met een 8.7! Voor meer info kun je hier een kijkje nemen.

Wat bieden we?

  • Persoonlijke begeleiding en feedback bij het schrijven de motivatiebrief, curriculum vitae en een motiviatiegesprek. Je ontvangt een stukje achtergrondinformatie en tips omtrent het schrijven van een passende brief en CV. Hierna ben jij aan zet. Je maakt deze documenten. Klaar? Zowel jouw motivatiebrief als curriculum vitae mag je vervolgens naar ons opsturen. Wij geven hier feedback op en retourneren dit zo snel mogelijk, zodat jij goed voorbereid verder kunt!
  • Daarnaast is er de mogelijkheid om in Nijmegen een motivatiegesprek te oefenen en hier feedback op te krijgen. Deze sessie kan overigens ook aangeboden worden via Skype.

Kosten

Voor de theoretische achtergrondinformatie, individuele begeleiding en feedback op je motivatiebrief en CV vragen we €44,95. Wil je uitsluitend gebruik maken van de mogelijkheid om het motivatiegesprek te oefenen, dan vragen we daarvoor €24,95.

Gecombineerd is ook mogelijk: Feedback op je motivatiebrief en CV én daarnaast een motivatiegesprek via Skype bieden we aan tegen een gereduceerd combi-tarief van € 64,95 euro. Dat is dus een korting van ruim 10%!

Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op en je krijgt zo snel mogelijk reactie.

DIRECT INSCHRIJVEN:

Klik op onderstaande knop om je in te schrijven voor de begeleiding in het schrijven van een sterk CV en motivatiebrief tegen onze gunstige tarieven.

*we streven er naar om je brief en CV binnen één week van feedback te voorzien.

** Bij het uitschrijven, vóór beoordeling van je CV/Motivatiebrief, wordt het inschrijfgeld teruggeboekt minus €10 administratiekosten.

Dit is niet meer mogelijk wanneer de aangeleverde producten reeds voorzien zijn van feedback.